הכותבים הקבועים שלנו
- אחיקם אהרוני
- איתי זיו
- אלון אולמן
- אתר מידרג מייעצים
- גליה אלינסקי
- גלית טוויגי צרפתי
- דביר ברון
- דותן ברק
- הייטק ביטוח
- הייטקיסטים כותבים
- טלי איסרוב
- יהושע לוינברג
- יובל כץ
- יובל לשם
- יפתח ירגזי
- ירון בר-און
- ישראל עובד
- כותבים להייטק-זון
- לודה גרקו
- מאיה גרוסמן
- מאיה שגיא
- מוטי אורגד
- מולי פלד
- מערכת הייטקזון
- מרינה קיגל
- מתן משכנתאות מייעצים
- נגה עמית - מילר
- נורית אגמי
- נירית בראון
- עדי יופה
- עודד כרמלי
- קרן צוק
- רויטל הנדלר
- רוני ניר, מורן דגני, ארנון דגני
- רועי גלס
- שלומי נמרודי
- תומר בן דוד
- תומר בן דוד
הייטקזון ברחבי הרשת
-
כלכליסט 12.12.2013
-
Mako 12.12.2013
-
כלכליסט 12.12.2013
-
The Marker 12.12.2013

הייטקזון בחדשות
-
כותרת של המודעה12.12.2013
-
כותרת של המודעה12.12.2013
הייטקזון בפייסבוק

הייטקיסטים כותבים
אם ההייטק היה תכנית ריאליטי בטלוויזיה, כנראה שהרייטינג היה בשמיים. חושבים שאתם יודעים מי יהיה השורד האחרון בג׳ונגלים של רמת החייל, מי ייקח את הגמר הגדול של המטבח המאובזר של החברה, או מי יזכה במרוץ למיליון אפליקציות? הישארו עמנו.
הישרדות הייטק
פורמט: חמישה עובדי הייטק מנסים לשרוד בג'ונגל של המקצוע ולהחזיק לפחות שלוש שנים.
לוקיישן: קריית עתידים רמת החייל.
הכללים:
1. המתמודדים נאלצים לשרוד על מנת נודלס אסייתית אחת ביום ופיצה דומינוס בלילה (אבל בלי פפרוני כי לא נעים מנפתלי, מנהל הפיתוח הדתי מרעננה).
2. יום עבודה נע בין 12 ל-18 שעות. זמינות נדרשת 24/7. בזמן שנשאר להם יעבדו כל אחד מהמשתתפים על הסטארט-אפ שהם חולמים להקים.
3. עמידה של שעה לפחות בפקקים בבוקר.
4. אי ודאות תמידית לגבי העתיד.
המשתתפים:
הערבי: השתחל לתכנית בעקבות יוזמה לשילוב מהנדסים ערבים בהייטק. סיכויים לנצח: כמו הסיכויים של בני סכנין לזכות באליפות.
החרדי: אותו דבר כמו הערבי.
המבוגר: הצליח להשתחל רק בגלל העבר המשותף שלו עם המנכ"ל בקומברס אי שם בסוף האייטיז. שפת התכנות האחרונה שהוא למד היא C.
האישה: בעלת מוטיבציה שיא (למרות שהיא מרוויחה 30 אחוז פחות משאר המתמודדים), אולם תאלץ להסתפק במקום השני. כמעט תמיד.
יוני: בן 34, גר במרכז הארץ. יוצא יחידת תלפיות, בוגר תואר ראשון במדעי המחשב והיחיד מבין כולם שיש לו גם אופציות בחברה. סיכויים לנצח: הוא ינצח.
מאסטר שף הייטק
פורמט: תחרות בין עובדי חברת הייטק על תואר "המאסטר שף" של החברה.
לוקיישן: המטבח המאובזר שאף אחד לא באמת משתמש בו, אבל הוא מרשים את האורחים שבאים לפגישות.
הכללים:
1. רק מאכלים שלא ישבו במקרר יותר משלושה ימים.
2. רק מאכלים שלא מכילים מונוסודיום גלוטמט.
3. בלי חזיר (לא נעים מנפתלי, מנהל הפיתוח הדתי מרעננה).
המשתתפים:
הטבעוני: אמנם הוא "ראה את האור" רק לפני חודשיים, אבל זה לא מונע ממנו להרוס את נוהל פיצה של ימי חמישי ("רק שתדעו שגבינה זה לא פחות גרוע מבשר") ובאופן כללי לבאס את כולם. המנה שהוא הכין לתחרות: שקשוקה טבעונית. זה נורא כפי שזה נשמע.
ההוא שאמא שלו בכלל מבשלת עבורו: הריחות שנודפים מהמיקרו בזמן שהוא מחמם את האוכל שלו הורגים את כולם. האוכל הביתי שלו הפך לשם דבר והוא נחשב למלך השניצלים של המשרד. לקראת סוף העונה ייחשף הסוד הנורא שלו (אף פעם לא תהיתם למה בימים רביעי וחמישי הוא דווקא אוכל בחוץ?). המנה שהוא הכין לתחרות: קוסקוס.
הבריאה: הפעם האחרונה שהיא אכלה מטוגן היה בפורים 1996, וגם אז רק כי הכריחו אותה לאכול את הסופגנייה הזאת בבית הספר. היא שותה 3 ליטר מים ביום ומכירה בעל פה את כל הסופר פודס שקיימים בשוק. המנה שהיא הכינה לתחרות: שייק ירוק.
המשקיע: גם אם "התן ביס" של החברה יכלול משלוחים מ"בית תאילנדי" הוא עדיין יעדיף להביא אוכל מהבית. ליתר דיוק: להביא 14 מרכיבים שונים, להשתלט על המטבח לשעה ולייצר את אחת המנות המושקעות שלו. המנה שהוא הכין לתחרות: סלמון בקראסט אגוזים. בקטנה כזה.
המרוץ למיליון אפליקציות
הקונספט: נבחרת מובחרת של ארבעה צעירים עם סטארט אפ לא רע בכלל. אחרי שלב ה-seed הם רצים בעולם במטרה למצוא קרן הון סיכון שתיקח אותם תחת חסותה ותיתן להם אוויר לנשימה לשנים הבאות.
הכללים:
1. אפס תכנית עסקית.
אולי יעניין אותך - המוצרים הכי נמכרים באתר

